Един заснет бизнес в Street View – Вила Буров

Един заснет бизнес в Street View - Вила Буров

Без значение какъв е бизнеса, включването му в Street View е от полза, както за самия бизнес така и за крайните клиенти. Как? Да разгледаме конкретен пример с ресторант „Вила Буров“.
Клиент търси ресторант. Без значение дали за официално бизнес събитие, неформална бизнес вечеря, среща с приятели или семейно излизане той трябва да избере  ресторант отговаряш на някакви критерии. Посещаването и разглеждането на ресторанти на място предварително, е може би най-доброто, което можете да се направи. За съжаление това е свързано с много време и често реално е невъзможно да се посетят всички места за които сме чували или намерили с Гугъл. Тук Google Street View ни помага да направим правилния избор. Разглеждаме ресторанта виртуално, но реално преценяваме дали отговаря на нашите условия. Виждаме мащаба, интериора и местоположението и вече можем да направим информиран избор.
Собственика на ресторанта, не разчита само на реално влезли клиенти. Той посреща и многократно повече виртуални клиенти от интернат, които ако решат да го посетят реално, ще знаят точно какво да очакват.

Кликнете върху снимката и разгледайте виртуалната обиколка. Тъй като ресторанта е на две нива от менюто 1 и 2 в долния десен ъгъл на екрана, можете да изберете етаж. Разгледайте мащаба и интериора на отделните зали, входа на ресторанта и паркинга пред него.
Направени са общо пет панорамни точки. Три на първия етаж, една отвън пред входа и по една на двете зали. На втория етаж има две зали, направени са съответно по една панорамна точка на всяка.

Един заснет бизнес в Street View - Вила Буров

 

Стандартни снимки на ресторанта

Работата за конкретния клиент включва:

  1. Отбелязване на обекта (бизнеса) в Google Maps.
  2. Вписване на нужната информация в Google My Business акаунт.
  3. Професионално фото заснемане на обекта.
  4. Софтуерно сглобяване и обработка на панорамите.
  5. Пост-обработка в специализирана платформа на Google.
  6. Публикуване и интегриране на вашата обиколка в Google Street View и Google Maps.
  7. Фото заснемане на стандартни снимки

Поръчайте виртуална Street View обиколка и за Вашия бизнес!
Повече информация: www.studiomo.bg/business/street-view