Бизнес в Google Street View. Вижте резултата.

Бизнес в Google Street View. Вижте резултата.

Какво означава бизнеса Ви да присъства в Google Street View?
С една дума – много! Наличието на виртуална обиколка мощно подпомага доброто представяне на Вашия бизнес в Гугъл Търсете и Гугъл Карти. Моля, разгледайте ТУК, постарали сме се да обясним всичко, подробно и с примери.

В конкретния случай, бизнеса който ще използваме за пример е Дентална клиника „Естетика“. Вашият бизнес може да е от съвсем друго естество – това няма значение!
Клиниката меко казано, нямаше добро онлайн присъствие. Не излизаше като резултат при търсете в Гугъл и не беше видима на картата на Гугъл.

 

Какво направихме ние?!

  1. Заснехме виртуална обиколка и я интегрирахме в Гугъл. (казано накратко, без да ви отегчаваме с подробности)
  2. Заснехме рекламни снимки на екипа, на интериора клиниката и работната обстановка. Снимките ще послужат за онлайн и печатна реклама и за създаване на сайт на клиниката.

 

Как това помогна на този бизнеса?!

Денталната клиника, вече присъства на картата на Гугъл. Виждате освен адреса и местоположението, телефон за връзка и работно време. Разбира се, още снимки и виртуални панорами.

 

Бизнес в Google Street View. Вижте резултата.

 

Когато кликнете на връзката „Упътвания“, Гугъл ще ви покаже маршрута от вашето местоположение до клиниката.
Можете да разгледате местоположение на клиниката от улицата, за да се ориентирате къде точно е мястото.

 

 

Бизнес в Google Street View. Вижте резултата.

Клиника Естетика вече присъства в резултатите на Гугъл при търсене на релевантни ключови думи. Всеки който търси нея или нещо свързано със зъболечение във интернет лесно може да я намери.

Може да разгледа виртуално мястото и да се ориентира за входа на клиниката от към улицата (клекнете върху снимката за да разгледате виртуално мястото).

 

Бизнес в Google Street View. Вижте резултата.

 

Можете също да се разходите виртуално из цялата клиника, да видите колко са и как изглеждат кабинетите, рецепцията и тн. (клекнете върху снимката за да разгледате виртуално мястото).

Бизнес в Google Street View. Вижте резултата.

 

Вижте и рекламните снимки на денталната клиника.

Накрая, но и по значение снимки на екипа

Това е пример, какво можете да очаквате, ако ни се доверите. Ние СТУДИО МО сме партньор на Google по проекта Street View и освен това имаме богат опит в качествената рекламната фотография. Вашият бизнес може да е от съвсем друго естество, това няма значение. Проекта е насочен към всеки бизнес готов да се покаже на клиентите си такъв какъвто е. Нещото, което всъщност търсят клиентите е вярна, точна информация и открито и честно отношение – Google Street View им дава точно това.

Обадете ни се (тел. 0876 400 460) и поръчайте виртуална обиколка за вашия бизнес.