Снимки на дрехи за онлайн магазин

Снимки на дрехи за онлайн магазин

Тук ще ви представя нашата представа за стандартно фото заснемане на дрехи за онлайн магазин. Разбира се с най-доброто съотношение между качество, бързина и цена.

Всеки продукт (дреха) е представен с четири кадъра. Един кадър в който модела е в цял ръст и три близки кадри на продукта – отпред, лек профил и гръб. С такъв вид заснемане потребителите придобиват пълна представа за дрехата и за общия аутфит, което много важно.

Снимките на бял фон (особено цял ръст) са много удобни и ефектни за създаване на рекламни банери, за Фейсбук реклама, Гугъл реклама, хедъри за сайт и тн.

Но да поговорим за снимките, като за фотография. Това е нещото, което отличава нашите снимки – те са фотография! Средно статистическия клиент не може да дефинира разликата между една хубава снимка и една посредствена, НО я вижда дори да е под съзнателно. Знае, че едната му харесва повече и задържа вниманието си върху нея, а другата просто я подминава без да и обърне внимание.
Кое отличава нашите снимки? Правилна експозиция, контраст и точно цветопредаване в комбинация с естествен цвят на кожата на модела + … това другото се научава след много години и 1 000 000 снимки 🙂

Снимките са за наш клиент онлайн магазин Мадара (maddara.com) За ден заснехме малко повече от 150 продукта. С два модела.

Ние можем да заснемем вашите продукти с изключително качество, много бързо и на цена, която ще ви изненада приятно!
Още информация за професионално фото заснемаме за онлайн магазини може да прочетете тук.