Рекламно видео на продукт

Рекламно видео на продукт

Видео започна да измества снимките, като предпочитан визуален носител на информация.
Разбира се, предимствата на видео рекламата са очевидни и безспорни, а основния проблем на рекламните видео клипове бе ЦЕНАТА (много високата цена). Е с развитието на технологиите вече не само най-големите брандове имат видео реклами 🙂

Представям ви една нова и вече достъпна възможност – кратки видео клипове представящи даден продукт!

В случая продукта дамски сандали е представен от модел. Видеото е заснето в нашето студио на бял фон. Идеята е клипа да бъде използван за реклама в интернет (Instagram, Facebook тн.).

(леко отклонение с ВАЖНА информация) Както знаете, вече става все по-трудно да се привлече вниманието на клиентите към продуктите които продавате. Като се добави и факта, че визуалните качества на вашата реклама и вашия рекламен профил имат пряка връзка към цената на клик при реклама във Facebook или GoogleAds става ясно …
– хубавата визуална реклама привлича вниманието на клиентите
– придава стойност и тежест на вашия бранд
– сваля цената на клик, когато рекламирате

Хубавото в случая беше, че съчетахме заснемането на продуктова фотосесия (снимки за онлайн магазина) със заснемането на няколко продуктови рекламни видеа.
Като целта бе да се намали общата цена на цялото рекламно заснемане.
Интересното е че трябва да се съчетаят неща като – качествен рекламен видео клип и ниска цена … звучи като оксиморон 🙂 е ако клипчето ви харесва, значи сме успели (и разбира се в случая клиента остана доволен).

Ако искате и за вашия бизнес качествена продуктова фотография или продуктови видеа … свържете се с нас!