Снимки и видеа за онлайн магазин 2020

photos-videos-online-shop

Представям ви един от начините, по който в СТУДИО МО снимаме за онлайн магазини.

В случая снимаме фотография и видео на дрехи (рокли) с фотомодели за онлайн магазин. Ние осигуряваме целия снимачен процес, разбира се в рамките на зададения от клиента бюджет. Подготовка и планиране, грим, стайлинг, фактическо заснемане в нашито студио и последваща софтуерна обработка на снимките и видеото до готов за публикуване в сайта на клиента вид.

За снимките … перфектно качество, верен цвят и различни планове от цял ръст до детайли, добра цена – всичко е ясно!
Относно видеото, то все още е направо екзотика в България. Разбира се, скоро и ние (в България) ще „открием топлата вода“, въпроса е вие като търговец, от първите или от последните ще бъдете?! Основание за думите ми е факта, че през миналата 2019 година всички направени от нас продуктови видеа бяха за Amazon търговци или онлайн магазини продаващи в чужбина.
Безспорно това в бъдеще ще е стандарт, особено що се отнася до продажбата на дрехи онлайн. Едно продуктово видео, може да се използва едновременно в различни платформи за продажби, реклама и маркетинг (онлайн магазин, Instagram, YouTube, Facebook и тн.) Тук важен въпрос е цената и срока на изработка … е свържете се с нас и очаквайте приятна изненада!
Две важни уточнения:

  • това са продуктови видеа (а не рекламни) те са най-лесните за правене, бързи и съответно евтини видеа. Разбира се, могат да се заснемат и рекламни, които изискват по-сложно заснемане и монтаж.
  • правят се успоредно със снимките. Съчетаването на двете значително облекчава и оптимизира процеса. Вижте пример за рекламно видео от тази сесия по надолу ↓

Всички снимки и видео клипове от тази сесия на роклите са ТУК.

Видео на продукта

Снимки на продукта

Видео на продукта

Снимки на продукта

Рекламно видео

Рекламното видео се различава от продуктовото видео. То е по-сложно за заснемане и монтаж и представя, бранда един конкретен продукт или група продукти по по-атрактивен начин. Използва се за реклама във Facebook, Instagram, GoogleAds, собствен сайт и др.
Гарантирано при реклама с видео вместо със снимки, при еднакъв бюджет и настройки на кампанията, достигате до много повече хора и ефекта от рекламната кампания се увеличава значително. Попитайте вашата рекламна агенция.

Хубавото е че при нас всичко се случва едновременно. Продуктова фотография, продуктови видеа и рекламни видеа, това значително облекчава процеса и цялостната организация. Така за един снимачен ден вие си осигурявате „тонове“ качествено съдържание за публикуване.

Снимките и видеото са изключително важна част от онлайн търговията. Те както и текста са съдържание. Съдържанието е ЦАР, ако искате сайта да има органичен трафик от Google, то цялото съдържание в сайта ви трябва да е авторско, тоест ваше уникално. Свалените снимки на продуктите ви от други сайтове ви обричат на сигурно много задно място в класациите на Google. Единствения начин клиентите да ви намерят е като рекламирате и то много! Вие знаете, колко ви струва тази реклама.

Инвестирате във ваше авторско съдържание, снимки и видео и си осигурете органичен безплатен трафик към вашия онлайн магазин. Това е най-устойчива и дългосрочно работеща стратегия за онлайн продажби.

Ние имаме 10 години опит и можем да ви дадем съвети, идеи и цялостни решения, за снимки за всякакъв вид продукти. Свържете се с нас!