Рекламни снимки и видео на продукти

Рекламни снимки и видео на продукти

Снимаме рекламни снимки и продуктови видео клипове за eCommerce в студиото.

 

Този тип продуктова фотография е така наречената лайфстайл фотография. При нея има някаква постановка (подредба) в която по естествен начин се вписва и представяния продукт. Вариант с човек или само ръце в кадъра също е ефектен, като това е въпрос на лични предпочитания.
Гледната точка може да бъде най-различна, като най-често е от нивото на продукта или поглед отгоре. Може да видите пример за тези две най-популярни гледни точки в галерията по долу.

Удобно e да се съчетаят заснемането на фотография и видео в един ден, защото това позволява използването на едни и същи предмети, храни и всякакви детайли, които сме подготвили, както в снимките така и във видео клиповете.

Продуктите са екстракти от гъби и се продават, както в собствен (световен) онлайн магазин, така и в Amazon, Facebook, Instagram и тн.

За рекламните видео клипове бе избран квадратен формат, защото са предназначени за eCommerce нужди. Този формат е предпочитан (препоръчван) от платформи като Amazon, Instagram, Facebook. Във всеки онлайн магазин също стои много добре, както в продуктовите страници така в страниците на категориите. Налага се все повече заради факта, че трафика в интернет, вече основно идва от мобилни телефони, а там квадрата 1:1 изглежда много по-добре от хоризонтални видеа във 16:9.
Времетраенето трябваше да е в диапазона 20 – 30 сек., това разбира се също не е случайно 🙂

Разгледайте две от видеата, които направихме:

Свържете се с нас сега и ни разкажете за вашата идея!

Моля, позвънете на 0876 400 460
или пишете на info@studiomo.bg