Сватби

НачалоСватби

Уважаеми младоженци, приемете моите най-искрени поздравления за предстоящата Ви сватба.

От нашия екип очаквайте професионално отношение и качествена сватбена фотография и видеозаснемане!
Ние имаме идеи, художествено мислене и дългогодишен опит.

Портфолио

Нашите предложения:

Всички пакети включват:
Качествено и пълно заснемане на сватбения ден. Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант.
Приемаме поръчки за територията на цяла България!

Оферта

Моля, не се колебайте да поискате пълната ни оферта. Попълнете формата:

Сватбено видеозаснемане DSLR Film

| Филма е заснет от двама оператори.
| Целия сватбен филм, можете да гледате ТУК.

| Филма е заснет от двама оператори.

| Филма е заснет от двама оператори.
| Целия сватбен филм, можете да гледате ТУК.

| Филма е заснет от един оператор. | Целия сватбен филм, можете да гледате ТУК.

Често задавани въпроси за сватбена фотография и видеозаснемане

Свържете се с нас и заповядайте на среща в нашето фотостудио.  С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговорим на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро.

Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел, ако се налага нощувка.
Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл, скайп.

Стремежа на нашия екип е ненатрапчиво да уловим настроението и емоциите на сватбения ден.
Работим както с естествена, така и с контролирана светлина.
Предпочитам класическия елегантен сватбен стил, а именно светли и позитивни снимки в естествени пози и характерни за сватба ситуации (усмивки, целувки, настроение), като снимките в портфолиото тук в сайта и във facebook страницата на Студио МО.
Разбира се винаги се съобразявам с желанията на младоженците.

В базовите пакети са включени всички необходими елементи за качествено заснемане, като аудио рекордер, гимбъл и тн. Разбира се, ако желаете да обогатите и разширите визуалнато представяне на Вашия сватбен ден имате тази възможност. Във всяка оферта, която изпратим има списък с допълнителни възможности и техните цени. Те могат да се добавят към услугата по Ваше желание.

Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта на екипа е наша грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички наши оферти.

Моля, харесайте и разгледайте нашата Facebook страница.
Портфолио сватбена фотография: Студио МО
Портфолио сватбено видеозаснемане: Студио МО

Комбинирания пакет фото и видео се изпълнява в сътрудничество с Русев Филмс (Фотография Студио МО, а видео Русев Филмс).

Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено при един фотограф между 1000 и 1500 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл, записани на флаш памет в тяхната максимална резолюция.

Във всяка изпратена от нас оферта има конкретен срок за изпълнение (обикновено от 30 до 45 работни дни). Част от снимките ще получите до 7 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което си изисква своето време.  Има опция за експресната обработка, която се заплаща допълнително.

Като творци ние желаем, това което създаваме да достигне до колкото се може повече хора, те да го харесват и споделят. В известен смисъл ние заснемаме всяка сватба и за самите себе си, преживяваме я емоционално заедно с младоженците и се опитваме да запазим всеки момент по най-добрия начин. Отделяме много енергия, мисъл и време и съвсем естествено искаме резултата да не остане скрит.
Запазваме си правото да публикуваме в нашия сайт и нашите профили в социалните мрежи, снимки и видео материали с цел представяне на работата ни.

Опитваме се да разберем и обществените личности, чиито живот е подложен на постоянно „наблюдение“ и желанието им да съхранят поне този така личен, семеен момент без да стане общо достояние.

Ако желаете да не публикуваме нищо от Вашата сватба, това трябва предварително да ни бъде съобщено и уточнено в предварителните ни разговори!
Към офертата ще се добави значителен процент за конфиденциалност.

Разбира се, възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща с нас. Професионалист с опит може да бъде безценен съветник за много и различни детайли от сватбения ден. Малко хора си дават сметка, че фотографа (видеоопертора) е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси.

color
https://studiomo.bg/wp-content/themes/imperio/
https://studiomo.bg/
#aaaaaa
style1
scrollauto
Loading posts...
/home/forumvn/public_html/studiomo.bg/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on