Сватбен фотограф | Видеозаснемане сватби | Цени

Сватбен фотограф | Видеозаснемане | Варна

НачалоСватбен фотограф | Видеозаснемане сватби | Цени

Уважаеми младоженци, приемете моите най-искрени поздравления за предстоящата Ви сватба.

Очаквайте професионално отношение и качествена сватбена фотография и видеозаснемане!
Ние имаме идеи, художествено мислене и дългогодишен опит.
Ще заснемем вашият сватбен ден с удоволствие и страст – доверете ни се!

Нашите предложения:

Всички пакети включват:
Качествено и пълно заснемане на сватбения ден. Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант.
Приемаме поръчки за територията на цяла България!

Оферта

Моля, не се колебайте да поискате пълната оферта с всички възможности и цени. Попълнете формата:

  Интересувам се от:

  Желаете ли да видите примерни цели сватбени филми?

  Портфолио Сватбено Видеозаснемане

  | Филма е заснет от един видеооператор.

  | Филма е заснет от един видеооператор.

  | Филма е заснет от двама видеооператори.

  | Филма е заснет от един видеооператор.

  | Филма е заснет от двама видеооператори.

  | Филма е заснет от двама видеооператори.

  | Филма е заснет от двама видеооператори.

  | Филма е заснет от един видеооператор.

  Love story | Wedding video

  Портфолио - Сватбен Фотограф

  Често задавани въпроси за сватбена фотография и видеозаснемане

  Историята на фирмата започва през 2009 г., от тогава и до днес снимам сватби с удоволствие и страст. Използвам всички възможни технически средства и по-важното натрупания опит и знания, да заснема всеки сватбен ден по най-добрия възможен начин, ненатрапчиво, спокойно и с усмивка.
  За да можете Вие, да изживеете сватбения си ден истински. Изцяло отдадени на емоциите си, на човека до Вас и на гостите си! 

  Свържете се с мен и заповядайте на среща в моето фотостудио. С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговоря на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро.

  Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел, ако се налага нощувка.
  Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл, вайбър/скайп.

  Стремежа ми е ненатрапчиво да уловя настроението и емоциите на сватбения ден.
  Работя както с естествена, така и с контролирана светлина.
  Предпочитам класическия елегантен сватбен стил, а именно светли и позитивни снимки в естествени пози и характерни за сватба ситуации (усмивки, емоции, целувки, настроение), като снимките в портфолиото тук в сайта и във facebook страницата на Студио МО.
  Разбира се винаги се съобразявам с желанията на младоженците.

  В базовите пакети са включени всички необходими елементи за качествено фото/видео заснемане, като аудио рекордер, гимбал и тн. Разбира се, ако желаете да обогатите и разширите визуалнато представяне на Вашия сватбен ден имате тази възможност. Във всяка оферта, която изпращам има списък с допълнителни възможности и техните цени. Те могат да се добавят към услугата по Ваше желание.

  Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта е моя грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички оферти.

  Моля, харесайте и разгледайте нашата Facebook страница.
  Портфолио сватбена фотография: Студио МО – сватбен фотограф
  Портфолио сватбено видеозаснемане: сватбени видео клипове в нашия YouTube канал. (Ако желаете да разгледате цели сватбени филми, моля свържете се с мен.)

  Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено при един фотограф са над 1200 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл в тяхната максимална резолюция.

  Във всяка изпратена оферта има конкретен срок за изпълнение (обикновено от 40 до 60 работни дни). Част от снимките ще получите до 7 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което си изисква своето време.  Има опция за експресната обработка, която се заплаща допълнително.

  Всеки творец желае, това което създава да достигне до колкото се може повече хора, те да го харесват и споделят. В известен смисъл аз заснемам всяка сватба и за самия себе си, преживявам я емоционално заедно с младоженците и се опитвам да запазя всеки момент по най-добрия начин. Отделям много енергия, мисъл и време и съвсем естествено искам резултата да не остане скрит.
  Запазвам си правото да публикувам в моя сайт и в профили в социалните мрежи, снимки и видео материали с цел представяне на работата ми.

  Опитваме се да разбера и обществените личности, чиито живот е подложен на постоянно „наблюдение“ и желанието им да съхранят поне този така личен, семеен момент без да стане общо достояние.

  Ако желаете да не публикувам нищо от Вашата сватба, това трябва предварително да бъде съобщено и уточнено в предварителните ни разговори!
  Към офертата ще се добави значителен процент за конфиденциалност.

  Разбира се, възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща. Професионалист с опит може да бъде безценен съветник за много и различни детайли от сватбения ден. Малко хора си дават сметка, че фотографа (видеоопертора) е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговоря на всички ваши въпроси.