Сватби | фото и видео

Сватбен фотограф | Видеооператор | Варна

НачалоСватби | фото и видео

Уважаеми младоженци, приемете моите най-искрени поздравления за предстоящата Ви сватба.

От нашия екип очаквайте професионално отношение и качествена сватбена фотография и видеозаснемане!
Ние имаме идеи, художествено мислене и дългогодишен опит.

Портфолио Сватбена Фотография

Нашите предложения:

Всички пакети включват:
Качествено и пълно заснемане на сватбения ден. Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант.
Приемаме поръчки за територията на цяла България!

Портфолио Сватбено Видеозаснемане

| Филма е заснет от един видеооператор.

| Филма е заснет от един видеооператор.

| Филма е заснет от двама видеооператори.

| Филма е заснет от двама видеооператори.

| Филма е заснет от двама видеооператори.

| Филма е заснет от двама видеооператори.

Оферта

Моля, не се колебайте да поискате пълната ни оферта с всички възможности и цени. Попълнете формата:
Имате определен максимален бюджет и при възможност, желаете оферта съобразена с него?
Желаете ли, към офертата да ви изпратим примерни цели сватбени филми?

Често задавани въпроси за сватбена фотография и видеозаснемане

Историята на фирмата започва от 2009 г., от тогава и до днес снимаме сватби с удоволствие и страст. Използваме всички възможни технически средства и по-важното натрупания опит и знания, да заснемам всеки сватбен ден по най-добрия възможен начин. Без да се налагаме, без да превръщаме сватбата Ви в снимачна площадка, младоженците в актьори повтарящи безкрайни дубли, а гостите в обикновени статисти.
Стремим се да работим винаги с усмивка, спокойно и ненатрапчиво. За да можете Вие, да изживеете сватбения си ден истински, изцяло отдадени на емоциите си, на човека до Вас и на гостите си! 

Свържете се с нас и заповядайте на среща в нашето фотостудио.  С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговорим на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро.

Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел, ако се налага нощувка.
Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл, скайп.

Стремежа на нашия екип е ненатрапчиво да уловим настроението и емоциите на сватбения ден.
Работим както с естествена, така и с контролирана светлина.
Предпочитам класическия елегантен сватбен стил, а именно светли и позитивни снимки в естествени пози и характерни за сватба ситуации (усмивки, целувки, настроение), като снимките в портфолиото тук в сайта и във facebook страницата на Студио МО.
Разбира се винаги се съобразявам с желанията на младоженците.

В базовите пакети са включени всички необходими елементи за качествено фото/видео заснемане, като аудио рекордер, гимбал и тн. Разбира се, ако желаете да обогатите и разширите визуалнато представяне на Вашия сватбен ден имате тази възможност. Във всяка оферта, която изпратим има списък с допълнителни възможности и техните цени. Те могат да се добавят към услугата по Ваше желание.

Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта на екипа е наша грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички наши оферти.

Моля, харесайте и разгледайте нашата Facebook страница.
Портфолио сватбена фотография: Студио МО
Портфолио сватбено видеозаснемане: Студио МО (Ако желаете да разгледате цели сватбени филми, моля свържете се с нас.)

Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено при един фотограф са над 1000 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл в тяхната максимална резолюция.

Във всяка изпратена от нас оферта има конкретен срок за изпълнение (обикновено от 40 до 60 работни дни). Част от снимките ще получите до 7 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което си изисква своето време.  Има опция за експресната обработка, която се заплаща допълнително.

Като творци ние желаем, това което създаваме да достигне до колкото се може повече хора, те да го харесват и споделят. В известен смисъл ние заснемаме всяка сватба и за самите себе си, преживяваме я емоционално заедно с младоженците и се опитваме да запазим всеки момент по най-добрия начин. Отделяме много енергия, мисъл и време и съвсем естествено искаме резултата да не остане скрит.
Запазваме си правото да публикуваме в нашия сайт и нашите профили в социалните мрежи, снимки и видео материали с цел представяне на работата ни.

Опитваме се да разберем и обществените личности, чиито живот е подложен на постоянно „наблюдение“ и желанието им да съхранят поне този така личен, семеен момент без да стане общо достояние.

Ако желаете да не публикуваме нищо от Вашата сватба, това трябва предварително да ни бъде съобщено и уточнено в предварителните ни разговори!
Към офертата ще се добави значителен процент за конфиденциалност.

Разбира се, възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща с нас. Професионалист с опит може да бъде безценен съветник за много и различни детайли от сватбения ден. Малко хора си дават сметка, че фотографа (видеоопертора) е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси.