facebook

Отзиви

[testimonial author=“Рени и Васил“ occupation=“Сватбена фотография“ organization=“Сезон 2015″ image=“http://www.studiomo.bg/wp-content/uploads/2013/12/e_01.jpg“ testimoni=“Искаме да благодарим на нашия прекрасен сватбен фотограф Христо Момчаров за невероятните снимки, на които не спираме да се наслаждаваме.
Избрахме Христо за нашата сватба, защото видяхме в него искреността и любовта към това с което се занимава. Сватбата ни беше изпълнена с много сълзи от радост, усмивки и емоции, които сега имаме запечатани за цял живот. Това беше един от най-важните дни в живота ни и благодарение на професионализмът, с който Христо подхожда към всичко с което се захване, можем да се радваме и имаме запечатан всеки един момент от нашето сватбено тържество!
Препоръчваме Христо Момчаров на всички наши приятели, на които им предстои сватба.
Благодарим ти, Ицо! “ ]

[testimonial author=“сем. Петкови“ occupation=“Сватбена фотография“ organization=“Сезон 2015″ image=“http://www.studiomo.bg/wp-content/uploads/2013/12/a_0121-145×145.jpg“ testimoni=“Огромно „Благодаря” на Ицо – прекрасен фотограф и невероятен човек! Той направи нашия сватбен ден незабравим, изпълнен с прекрасни емоции и много настроение. Ние изживяхме „Една приказка – Сватбата мечта”, благодарение на неговия професионализъм, упоритост да ни предразположи да се отпуснем и за миг да си представим, че сме „Истински звезди”. Повярвайте ми, никак не му беше лесно с нас smile emoticon. В един летен и слънчев ден, изведнъж заваля, задуха, след това отново слънце, дъга и пак дъжд. Въпреки всички препятствия, Ицо успя да запечата нашата любовна история, която ние винаги ще помним, разглеждайки прекрасните снимки. Искаме да му пожелаем да радва все повече хора като нас, да продължава да си върши работата с удоволствие, защото това е „ключът към успеха”, да не престава да разширява диапазона на своите идеи и да си поставя нови и нови още по-успешни цели за напред! А Вие скъпи приятели, не се колебайте да работите с фотограф Христо Момчаров, защото още при първата Ви среща заедно, той ще разбере какво точно искате, как да го направи и да пресъздаде и Вашия приказен ден!“ ]

[testimonial author=“Валерия и Павел Вълчеви“ occupation=“Сватбена фотография“ organization=“Сезон 2015″ image=“http://www.studiomo.bg/wp-content/uploads/2013/12/j_051.jpg“ testimoni=“Здравейте г-н Момчаров, бих искала да ви благодаря за всичко, което направихте за нас в нашият сватбен ден!
Благодаря ви за това, че винаги бяхте в точния момент на точното място и запечатахте всички важните за нас моменти. Направихте сватбената ни фотосесия да изглежда страхотно 🙂 .
Продължавайте занапред все така да радвате хората!
Пожелавам Ви много успехи и доволни клиенти – като нас! “ ]

 

color
https://studiomo.bg/wp-content/themes/imperio/
https://studiomo.bg/
#aaaaaa
style1
scrollauto
Loading posts...
/home/forumvn/public_html/studiomo.bg/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on